1 mei 2022

wandeling 2460 Kasterlee: 4+5 km.

Maandag 25-04-2022: 

Parkeren: langs de kant van de weg in de straat Kluis. 

Vertrekpunt: aan het infobord van De Tikkebroeken in de Kluis. 

Info: voor de verandering eens géén knooppuntenwandeling maar een bewegwijzerde route door het prachtige natuurgebied De Tikkebroeken. Je kan kiezen voor de groene route 4 km., de rode route 5 km. of zoals ik heb gedaan de twee gecombineerd.

 Ik ben vertrokken via de groene route, dan onderweg overgeschakeld op de rode route en op het einde groene route nog een stukje in tegenovergestelde richting zodat ik de beide routes volledig heb bewandeld. Omdat er geen knooppuntenroutes doorlopen was ik hier nog nooit geweest, het werd een aangename verrassing want dit is echt een mooi natuurgebied met zijn vennen, weilanden, akkervelden, heide, de Rode Loop, de Kruisloop en het gehucht Kluis. Bij regelmatige regenval zijn laarzen aangeraden want het kan er behoorlijk nat zijn, met de weinige regen van de laatste weken ging het perfect met gewone wandelschoenen. 

enkele foto's : 





























Geen opmerkingen:

Een reactie posten

wandeling 2275 Tielen- Lille: 10,2 km.

Donderdag 09-03-2023: Parkeren: langs de kant van de weg Baan ter hoogte van KP 51 meteen ook het vertrekpunt van deze wandeling. Lengte wan...