1 april 2020

wandeling Vosselaar het 15 Kapellekenspad 25-03-2020

Vertrekpunt: aan de OLV kerk in het centrum van 2350 Vosselaar

Lengte wandeling: 20 km.

Dit is een goed bewegwijzerde wandeling, gewoon de witte pijl op  blauwe achtergrond en logo van een kappelletje volgen.

Korte beschrijving: verspreid over het grondgebied van Vosselaar bevinden zich 15 kapelletjes. Deze toch wel stevige wandeling komt langs normaal alle 15, echter door de corona maatregelen zijn het er maar 14 geworden, er staat er eentje in het Raadsherenpark maar dat park is tijdelijk afgesloten. De andere zijn de kapel aan den Berg, het Boskapelleke, de kapel Kardinaal Cardijnlaan, kapel Ericalaan, kapel Heieinde, kapel Kruisstraat. Kapel Breemsedijk  en dan helemaal in de uithoek van Vosselaar kapel Breem,  normaal dan kapel Raadsherenpark, vervolgens kapel Molenstraat Hoeven, deze hangt wat verdoken achter de afsluiting van  boerderij Akkerveldhoeve.  Kapel Bergeneinde, kapel Bareel, kapel Hofeinde, kapel Beersebaan en tot slot de kapel in het Mariapark.

Info: flyers en meer info over deze en andere wandelingen in Vosselaar zijn verkrijgbaar in het gemeentehuis.

Tot slot enkele foto's ( foto's aanklikken om vergroot te zien)























Geen opmerkingen:

Een reactie posten

wandeling 2275 Tielen- Lille: 10,2 km.

Donderdag 09-03-2023: Parkeren: langs de kant van de weg Baan ter hoogte van KP 51 meteen ook het vertrekpunt van deze wandeling. Lengte wan...